+420 602 777 897
připraveno ihned k odběru

Moštování ovoce

Pěstitelům nabízíme zpracování ovoce v moderně zařízené moštárně

Ovoce nejdříve projde procesem mytí, následně jej rozdrtíme a vylisujeme na pásovém lisu s kontinuálním oplachem. Poté čerstvý mošt projde pasterizací na průtokovém pasteru a je naplněn do speciálních obalů typu bag-in-box s čepovacím ventilem. Tento druh balení zaručuje min. trvanlivost výrobku 6 měsíců.

Výtěžnost je 60 - 70 % dle druhu a zralosti ovoce.

Moderní moštovací linka dokáže velmi šetrně za studena vylisovat s maximální výtěžností různé druhy ovoce a zeleniny na velmi lahodnou šťávu plnou vitamínů, vlákniny, minerálních látek a mnoho dalších prospěšných nijak neupravených přírodních zdrojů. 

Celý provoz má vysoký hygienický standard s použitím nerezových materiálů.


UPOZORNĚNÍ PRO ZÁKAZNÍKY

Přijato bude jen ovoce vhodné ke zpracování, tedy pouze kvalitní, vyzrálé, nikoliv nahnilé, spadané s příměsí trávy a hlínyTato kritéria je nutno důsledně dodržovat, aby nedošlo ke kontaminaci celého procesu.

Pasterizovaný mošt plníme pouze do bag-in-boxů.


Rezervaci moštování lze provést prostřednictvím e-mailu, telefonicky nebo osobně.


CENÍK MOŠTOVÁNÍ

Minimální množství ovoce pro moštování - 200 kg.  Menší množství ovoce  pro moštování - po předchozí dohodě.

Moštování ovoce včetně umytí                 4 Kč/kg

Pasterizace moštu                                          6 Kč/kg                       

Bag-in-box 3 l                                                 25 Kč/ks         

Bag-in-box 5 l                                                 32 Kč/ks                              

Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace